avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune pentru radierea unui autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune pentru radierea unui autoturism

Buna seara!
Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si nici pana in acest moment nu am reusit sa radiez masina de pe numele meu, nici sa o scot din evidentele d ela impozite si taxe, motivul fiind acela ca noul proprietar tergiverseaza acest lucru. De la politie mi s-a spus ca numai pe calea justitiei imi pot rezolva aceasta problema.
Care este obiectul actiunii, ca aici m-am impotmolit? Multumesc mult pentru ajutor si astept un mesaj!
Cel mai recent răspuns: Bodybuilder , utilizator 09:30, 7 Ianuarie 2015
Buna.Am vandut un autoturism si in baza contractului de vanzare-cumparare l-am radiat de la Directia Impozite si Taxe.Insa cumparatorul refuza sa inmatriculeze autoturismul.As dori sa deschid o actiune in instanta pt a obtine o hotarare judecatoreasca cu ajutorul careia sa pot radia autoturismul si de la DRPCIV.As vrea sa stiu cat timp ar putea dura pana obtin hotararea si cat m-ar costa.Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Ianuarie 2015
Bodybuilder, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme radiere masina. dadym dadym Buna ziua. Probabil ca acest subiect s-a mai discutat in cadrul acestui forum, dar o cautare rapida nu a gasit nici un rezultat. Pe scurt iata care este ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina si cumparatorul refuza sa facem actele legale genessis63 genessis63 cumparatorul dupa ce a dat banii pe masina si a completat si semnat contractul si a primit talonul si cartea masinii nu a mai vrut sa vina la politie ptr ... (vezi toată discuția)
Radiez masina si circul cu ea, ce risc? ContSters233402 ContSters233402 buna ziua!am auzit la cineva ca a radiat masina, pt ca avea impozit de 2500lei si circula asa cu ea.ce risca el sa pateasca daca este depistat??si daca se ... (vezi toată discuția)