avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajati romani - munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajati romani - munca in strainatate

Am o societate comerciala ai carei salariati lucreaza in Germania in domeniul constructiilor. Noi am procedat asa: le-am intocmit contracte de munca + protectia muncii + fisa de aptitudini. La locul de desfasurare a activitatii am trecut: pe santierele societatii, nespecificand ca de fapt munca o vor presta in alta tara, in baza unui contract incheiat de angajatorul din Romania cu cel din Germania. Cum se procedeaza corect in aceasta situatie, ca sa fim in regula? Si cum sunt angajatii asigurati, in conditiile in care li se platesc contributiile aici in tara, nu in tara unde presteaza activitatea?
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 12:40, 21 Martie 2012
:offtopic:
Cand copiati ceva , macar copiati-l corect, chiar daca ati corectat in loc de formularul E101 ati pus formularul A1 ... este vorba despre adeverinţă privind stagiul de cotizare realizat în ultimile 12 luni ... si nu pe 2 luni ...

www.avocatnet.ro/content/for...
Dar daca ii detasez la angajatorul din Germania, atunci in Romania nu as plati taxe pentru ei intrucat contractul le e suspendat. Atunci cum sunt ei asigurati si cum pot dovedi calitatea aceasta in Germania?
Cred ca vi s-a spus exact ce aveti de facut referitor la acel formular portabil A1 pe care-l obtineti de la CNPP...
freeelis a scris:

:offtopic:
Cand copiati ceva , macar copiati-l corect, chiar daca ati corectat in loc de formularul E101 ati pus formularul A1 ... este vorba despre adeverinţă privind stagiul de cotizare realizat în ultimile 12 luni ... si nu pe 2 luni ...

www.avocatnet.ro/content/for...

vad ca ma URMARITI :)))) de ce imi violati dreptul de a posta ce VREAU eu !!

o fac intentionat sa vad daca aveti capacitatea de a va OPRI dar se pare ca NU, pacat!

UNDE scrie ca e INTERZIS sa dau COPYY paste , UNDEEEEEEE ? vad si alte poastaricare dau copy paste dar NU URMARESC pe nimeni .NU ma mai HARTUITI.....clar.
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
olden, utilizator
Nu este vorba nici de urmarire , nici de hartuire ... cititi Regulamentul de postare pe forum si veti observa unde scrie asa ceva ...

Alte discuții în legătură

Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 C-Iulia C-Iulia Care sunt conditiile Obligatorii impuse unei firme pentru a aplica pentru formularul A1,Mai ales legat re TVA dar si restul. (vezi toată discuția)
Formular e 101 Chiriac Roxana Chiriac Roxana Buna ziua. Cunoaste cineva de unde se poate obtine formularul E 101 , care substituie A1??? (vezi toată discuția)