avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abitatie cumparator in antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abitatie cumparator in antecontract

am un antecontract pentru cumpararea unui apartament si din cauza unor incurcaturi nu s-a reusit intocmirea actului de vanzare-cumparare.
in cazul in care facem un act aditional la antecontract pentru prelungirea termenului, am dreptul sa cer abitatie pana la intocmirea actului de vanzare -cumparare?
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 08:31, 14 Martie 2012
Nu este vorba ca "aveti dreptul", orice clauze, conditii etc. se includ in act cu acordul tuturor partilor semnatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare mihaidraghicescu61 mihaidraghicescu61 La semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament prin credit prima casa,este necesar si acordul bancii la semnarea acestuia?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Promisiunea de vanzare/cumparare ContSters61389 ContSters61389 Am vrut sa cumpar un apartament, am negociat un antecontract cu vanzatorul, dar la notar mi s-a inmanat inca un document, suplimentar, prin care urma sa-mi dau ... (vezi toată discuția)