avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Tert sustinator financiar
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Tert sustinator financiar

Avand in vedere Ordinul 509/14.11.2011 privind formularea criteriilor de calificare si selectie, Anexa nr. 2, sustinerea situatiei economice si financiare, conform art. 186 din OUG 34/2006, privind cifra de afaceri care poate fi indeplinita ori de ofertantul individual ori de tertul sustinator.

Aveti idee daca tertul sustinator privind cifra de afaceri poate sa sustina o societate beneficiind de 50% reducere conform prevederilor Legii 346/2004?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 15:12, 14 Martie 2012
De reducerea de 50% beneficiaza ofertantul, daca este IMM. Tertul sustinator trebuie sa indeplineasca cifra ofertantului de 50%, indiferent daca tertul este IMM sau nu.

Vedeti si in punctele de vedere ANRMAP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustinator tert -imm teodor82 teodor82 Buna ziua. Pentru a indeplini criteriile de calificare cu privire la capacitatea economica si financiara (media cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani), o ... (vezi toată discuția)
Referitor la indeplinirea cerintei valorice a cifrei de afaceri, de catre un tert sustinator crenguta1963 crenguta1963 Un OFERTANT are calitatea de IMM, dovedita prin documente, iar in cadrul procedurii de atribuire este impusa cerinta valorica privind cifra de afaceri. - ... (vezi toată discuția)
Tert sustinator pentru asociati iulian_maric iulian_maric Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva cu urmatorul lucru: In cadrul unei proeceduri de achizitie publica, daca unul din ofertanti este un grup de ... (vezi toată discuția)