avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda pentru munca la negru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda pentru munca la negru

As vrea sa stiu cat este amenda (atat pentru angajator cat si pentru angajat) daca un angajat lucreaza la negru dar el este in concediu crestere copil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 4 Aprilie 2012
freeelis a scris:

Cititi prevederile Codului de procedura civile , partea cu Executarea silita si vedeti cum se pot pune in executare hotararile judecatoresti , exceptand poprirea pe salariu ...

Majoritatea romanilor lucreaza pentru mancare si nu detin propietate... din cauza "statului" roman dealtfel. "Statul" roman n-are dreptul la taxare fara reprezentare, altfel e talharie. Pentru ca sa existe hotarare judecatoreasca trebuie sa existe dovezi... tehnic vorbind. Cat despre executori... n-am recuperat nimic printr-unul pentru un proces pentru lovire castigat, executorul motivand ca "nu sunt gentie de informatii", pentru faptul ca n-a facut absolut nimic, desi stiam ca se cunoaste cu tatal acelui derbedeu care m-a lovit. Pana la Dumnezeu sunt 100 de "sfinti". Atat vreau sa spun
:offtopic:
Nu este cazul sa generalizam , iar daca doriti sa purtati dioscutii despre problema dvs puteti dseschide un nou topic .. astfel incat sa evitam purtarea de mesaje offtopic pe un topic care are alte probleme ...
Faptul ca dvs nu ati reusit, asta nu inseamna ca toti cei care ne adresam ionstitutiilor abilitate nu vom reusi ... eu va pot da exemple contrare foarte multe.
:closedtopic:
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca suplimentara nedeclarata IonutT1 IonutT1 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am incadrat intrebarea in forumul corespunzator. As vrea sa stiu ce risca o firma care conform CIM angajatii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Munca la negru JaredNor JaredNor Buna ziua. As dori sa stiu ce penalizari exista pentru un angajat ce munceste la negru mai bine de 2 3 ani ( sau stiu eu.. 10 ? ), el neavand un venit sigur pe ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni lipsa contract de munca Costica33 Costica33 Ce pateste o persoana juridica care are la munca zilnic un angajat fara contract de munca? (vezi toată discuția)