avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Note justificative
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Note justificative

Buna ziua,

Acum, de cand, de cand se trimit spre validare de catre ANRMAP si documentatiile de atribuire, inteleg ca sunt foarte multe respingeri, din varii motive. Printre motive ar fi fost chiar si notele justificative cam sumare. Urmeaza sa incep proceduri de atribuire prin cerere de oferte pentru achizitia de produse.
As dori daca ma poate ajuta cineva cu modele de note justificative (valoare estimativa, alegere procedura....) mai "elaborate" care au trecut de verificare, la adresa investitii.termo@netlog.ro

va multumesc
Cel mai recent răspuns: adibeea , utilizator 09:45, 20 Martie 2012
o observatie doresc sa fac. nota privind determinarea valorii estimate si a alegerii cererii de oferte nu reprezinta buba in situatia respingerii. in schimb notele privind motivarea poderilor factorilor de evaluare si a impuneriii criteriilor de calificare trebuie bine fundamantate. referitor la aceste din urma nota justificative doar dvs. trebuie sa cunoasteti care ar fi justificarile intrucat relevanta lor se apreciaza de la o achizitie la alta. daca nu sunteti in "masura" (asta este formularea articolululi de lege) sa motivati impunerea unor cirterii de calificare tehnice sau economice inseamna ca ele nu trebuie impuse. de asemenea, atentie la alegerea factorilor de evaluare, nu stabiliti ponderi disproportionate in raport cu relevanta factorilor.
Multumesc pentru specificatie.
Totusi, cu riscul de a insista poate nejustificat, ma puteti ajuta cu model de nota justificativa, in special pentru stabilirea criteriilor minime de calificare, care dupa cum spuneti este importanta ptr validarea doumentatiei. Ma interseaza in special formularea folosita, datele stricte ajustandu-le functie de necesitatile noastre.
Va multumesc inca o data!

Pe e-achizitii.ro gasiti diverse formulare necesare
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Va multumesc. Voi incerca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctaj minim pentru propunerea financiara catalinat catalinat Buna1 Am si eu o intrebare.Intr-o procedura de achizitie publica ce are criteriul de atribuire oferta ce mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic, ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa - nota justificativa ContSters15910 ContSters15910 Autoritatea contractanta are obligatia de a elabora o nota justificativa pentru alegerea achizitiei directe, respectiv în cazul unei cumpărări directe este ... (vezi toată discuția)
Art.19 din oug 34/2006 dancantemir dancantemir Daca valoarea estimata este mai mica de 15000 euro este obligatoriu sa achizitiionez direct sau pot aplica una dintre proceduri (cerere de oferta) ... (vezi toată discuția)