In decembrie numitul X, a depus un anunt in ziar prin care arata ca are de inchiriat o cabana. A fost sunat de y si a primit un avans in suma de 300 de euro. A doua zi un pireten a lui y l-a sunat pentru acceasi cabana, s-a intalnit cu el si au stabilit avansul la suma de 400 de euro, moment in care Y a mers la politie, a facut o plangere si i-a organizat un flagrant lui X. In momentul de fata in cazul in care Y isi retrage plangerea, merge impacarea partilor?
V-ati cam raspuns singur la intrebare. Personal, consider ca actiunile politiei au fost putin exagerate sau mult prea promte ca sa spun asa (lucru rar intalnit). Poate X, facand o intelegere mai buna cu prietenul lui Y urma sa ii returneze lui Y banii. Cam greu sa fie tras la raspundere penala neexistand niciun contract pt a se stabili clar intentia de inselaciune.
Plangere penala
puffytel
Daca am depus plangere penala pentru inselaciune, o mai pot retrage, sau cum pot renunta la ea? Mentionez ca nu mi-am recuperat prejudiciul, nici nu m-am ... (vezi toată discuția)