avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciunea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciunea

In decembrie numitul X, a depus un anunt in ziar prin care arata ca are de inchiriat o cabana. A fost sunat de y si a primit un avans in suma de 300 de euro. A doua zi un pireten a lui y l-a sunat pentru acceasi cabana, s-a intalnit cu el si au stabilit avansul la suma de 400 de euro, moment in care Y a mers la politie, a facut o plangere si i-a organizat un flagrant lui X. In momentul de fata in cazul in care Y isi retrage plangerea, merge impacarea partilor?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:26, 14 Martie 2012
V-ati cam raspuns singur la intrebare. Personal, consider ca actiunile politiei au fost putin exagerate sau mult prea promte ca sa spun asa (lucru rar intalnit). Poate X, facand o intelegere mai buna cu prietenul lui Y urma sa ii returneze lui Y banii. Cam greu sa fie tras la raspundere penala neexistand niciun contract pt a se stabili clar intentia de inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala puffytel puffytel Daca am depus plangere penala pentru inselaciune, o mai pot retrage, sau cum pot renunta la ea? Mentionez ca nu mi-am recuperat prejudiciul, nici nu m-am ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune avans revelion dragos2004 dragos2004 Buna Ziua, acum câteva zile am găsit o cabana pe un site , am discutat cu persoana respectiva și ne am înțeles ca sa ii trimitem un avans de 1500 lei ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp de la fapta de inselaciune pot depune plangere penala ferdinand1 ferdinand1 Buna ziua, In urma unei infractiuni de inselaciune am \"reusit\" sa imprumut un \"prieten\" cu o suma importanta de bani. Intamplarea a avut loc in trecut, ... (vezi toată discuția)