avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare firma fabricarea sapunurilor 100%naturale ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare firma fabricarea sapunurilor 100%naturale handmade

Buna seara. Ar putea cineva sa-mi spuna de ce studii (eventual cursuri ) as avea nevoie pentru a deschide o firma de producere si comercializare a sapunurilor 100% naturale handmade? Sau unde m-as putea interesa despre acest subiect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:19, 17 Martie 2012
buna seara ,
infintati un SRL ,unde produceti si comercializati cu mai muti angajati Art. 2 din Ordinul nr. 291 din 12 februarie 2007 privind aprobarea Procedurii de notificare a produselor cosmetice de uz uman care sunt puse pe piaţă pe teritoriul României
Înainte de prima plasare pe piaţa Comunităţii Europene, un produs cosmetic se notifică în România, în următoarele condiţii:
a) este fabricat în România.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2012
ContSters58959, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare produse cosmetice produse in anglia madalina.o madalina.o Buna ziua. Doresc sa comercializez produse cosmetice produse in Anglia. As dori sa stiu care este procedura de comercializare in Romania, daca este necesar sa ... (vezi toată discuția)
Avize lavanda lavanda as dori sa stiu de ce avize sau autorizatii am nevoie pentru fabricarea sapunurilor handmade. stiu ca legislatia nu face diferenta. va rog sa ma ajutati. ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)