avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avize
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avize

as dori sa stiu de ce avize sau autorizatii am nevoie pentru fabricarea sapunurilor handmade. stiu ca legislatia nu face diferenta.
va rog sa ma ajutati.
multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:29, 21 Martie 2012
Prevederile legale in vigoare
ORDIN Nr 291 din 12 februarie 2007 privind aprobarea Procedurii de notificare a produselor cosmetice de uz uman care sunt puse pe piaţă pe teritoriul României
baza

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma fabricarea sapunurilor 100%naturale handmade Valeriano Valeriano Buna seara. Ar putea cineva sa-mi spuna de ce studii (eventual cursuri ) as avea nevoie pentru a deschide o firma de producere si comercializare a sapunurilor ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse cosmetice produse in anglia madalina.o madalina.o Buna ziua. Doresc sa comercializez produse cosmetice produse in Anglia. As dori sa stiu care este procedura de comercializare in Romania, daca este necesar sa ... (vezi toată discuția)