avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... model dovada de plata pt pensiei alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

model dovada de plata pt pensiei alimentara

Ajutati-ma si pe mine va rog frumos in urmatoarea problema:-am divortat acum 1an si 3luni si din momentul in care am primit hotararea de divort am inceput sa platesc pensia alimentara pt baiatul meu fara chitanta.Stiu ca sunt mai multe modalitati de plata aceea cu contul bancar sau prin posta romana,insa vreau sa ma ajutati cu un model de chitanta de mana pt ca sa imi semneze din urma banii pe care i am dat luna de luna adica de la divort si pana in ziua de azi.Fosta sotie mi a spus ca imi semneaza daca ii duc chitante sa pot sta linistit pe viitor. A si daca trebuie cumva martori in momentul in care ii dau banii pt pensie alimentara?Multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 20:03, 18 Martie 2012
subsemnata......domiciliul.........c.i............... am primit suma de........ reprezentand pensia alimentara pt minor(a) pe perioada............de la ................... document semnat de cel care primeste . nu uitati data. daca se poate chiar si doi martori cu semnaturi si datele di cartea de identitate. va recomand un document scris de mana celei care primeste.
De ce va complicati inutil cu chitante si amrtori si nu platiti asa cum scrie in dispozitivul hotararii, adica prin mandat postal?
am sa platesc de luna viitoare prin mandat postal insa eu vreau sa am o dovada pt banii pe care i am dat pana acum.
multumesc mult pt rasp.
a si apropo martorii nu cred ca trebuie sa pun rude de ale mele sau a ei ?!
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
gi-jane2, moderator
mai bine persoane care nu fac parte din familie.
nu uitati sa verificati c.i. sa fie valabile.de preferat martori din afara familiei.cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara etudor etudor in fieccare luna eu trebuie sa trimit o pensie alimentara de 12 000 000lei vechi dar pe langa aceasta posta imi mai incaseaza inca 160 000 lei vechi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major frezii frezii Buna ziua,baiatul prietenului meu a implinit 18 ani.Pana acum,platea pensia alimentara intr-un cont deschis pe numele fostei sotii.Cum poate proceda de acum ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara achitata partial merda merda Se poate face plangere penala impotriva celui care achita doar o parte din pensia alimentara, dupa cum ii convine? E adevarat, achita lunar, dar cumuland ... (vezi toată discuția)