avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am o propire pe conturi, de la executor, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am o propire pe conturi, de la executor, pentru o ...

Buna ziua, am o propire pe conturi, de la executor, pentru o pensie alimentara care cica nu sa platit. 36 de luni ori 400 de lei. Ideea este următoare: eu i-am dat banii din mână, nu a vrut nici prin mandat poștal, cont nu are.
In anul 2013,iam trimis prima suma prin mandat poștal, bani au venit înapoi ca nu sau ridicat.
A zis dânsul ca la el sa nu vin cu daste...
Oare se mai poate face ceva la aceea propire?
Cel mai recent răspuns: Roxna Elena , utilizator 10:34, 21 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteați face contestație la executare doar în măsura în care dovedeati ca ați achitat pensia fie în cont,fie în mana dar în schimbul unei chitanțe justificative(hârtie de mana)fie prin mandat poștal etc.Daca apelați la un av, probabil va costa o consultație cel mult poprirea pe o luna,acum e tardiv și sunteți bun de plata din păcate..
daca nu aveti probe, nu prea aveti ce contesta.
Am înțeles,
Si mai am o întrebare, cu pensia alimentara ce este stabilita conform actului de mediere, in valoare de 400 de lei, cum rămâne cu ea? In cursul anului ăsta? Sau pana la terminarea proprii?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteați face contestație la executare doar în măsura în care dovedeati ca ați achitat pensia fie în cont,fie în mana dar în schimbul unei chitanțe justificative(hârtie de mana)fie prin mandat poștal etc.Daca apelați la un av, probabil va costa o consultație cel mult poprirea pe o luna,acum e tardiv și sunteți bun de plata din păcate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire pe salariu ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna seara Daca salariul de la firma care lucrez imi intra in contul care e pe numele sotiei,cand vine oprire pe salariu mai poate sa mi puna,am si o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pascacristian pascacristian Buna seara. Sa incep cu inceputul. Sant divortat de 4 ani, , am un baiat care sta cu mama lui. De cand am divortat si am primit sentinta am plait pensie ... (vezi toată discuția)
Poprire fanny000 fanny000 Buna ziua,mai am o intrebare ,eu primesc pensia alimentara in cont ,fostul sot este pensionar militar i se opreste din pensie si se vireaza mie in cont.Eu am ... (vezi toată discuția)