avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala

buna,as dori sa aflu daca eu imi deschid o intreprindere individuala cu codul caen 4781 (vreau sa vand covrigi la toneta) neaparat imi trebuie o calificare profesionala in acest domeniu?nu se poate folosi o alta calificare pe care o am?sau faptul ca momentan sunt la o facultate in curs... si inca o chestie...cam cat ma costa toate actele pentru aceasta intreprindere? astept un raspuns,multumesc frumos...
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 01:21, 20 Martie 2012
II e la baza PFA. Ce alta calificare ati vrea sa folositi? Calificarea trebuie sa fie in domeniul solicitat la autorizare (un maseur nu poate fi autorizat sa coaca covrigi). Facultatea in curs e exclusa. In primul rand nu sunteti absolventa, adica nu aveti calificarea. Si doar daca ar fi fost facultate in domeniul alimentar putea fi folosita
Postez si eu intrebarea mea aici pt a nu mai deschide alt post.....
Daca din martie anul trecut am infiintat o intreprindere individuala pe numele meu ,realizarea venitului in cadrul ei ma poate ajuta la concediul de crestere copil?nu sunt salariata la alta unitate.As vrea sa stiu cum ar trebui sa procedez.
Multulmesc!
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
mihaela71, utilizator
In situatia in care aveti incheiat contract de asigurare sociala, contributiile sunt achitate la zi si aveti stagiul de cotizare necesar, beneficiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme infiintare ii cu obiect principal activitate:comert cu amanuntul a prod alim in standuri ,chioscuri si piete Incerc sa mi infiintez o intreprindere individuala cu obiect principal de activitate Comert cu aman.prod.alim.,bauturi si prod.din tutun,in standuri, chioscuri ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma i.i. cu un angajat LacatusIonela LacatusIonela Buna ziua! Sotul meu are deschisa o intreprindere individuala,eu sunt angajata pe postul de manager de transport.As dori sa stiu daca eu as putea tine ... (vezi toată discuția)
Ce sa aleg: ii, if sau pfa? ankalupu ankalupu sunt studenta si vreau sa-mi fac o afacere, locul in care stau ar fi ideal o alimentara dar nu as vrea un srl.ce ar fi mai bine sa aleg ii, ifsau pfa? e ... (vezi toată discuția)