avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate firma i.i. cu un angajat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate firma i.i. cu un angajat

Buna ziua! Sotul meu are deschisa o intreprindere individuala,eu sunt angajata pe postul de manager de transport.As dori sa stiu daca eu as putea tine contabilitatea firmei.Precizez ca am facut curs de contabilitate generala online si am dobandit diploma in urma acestui curs,nu am studii superioare in domeniu,desi mi-as dori,dar am o anumita varsta si un copil micut si nu pot momentan sa urmez o facultate.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:26, 25 Iulie 2017
Pentru a tine contabilitate la o I.I. nu e nevoie sa aveti calificare in domeniul contabil dovedita cu acte sau sa fiti contabil autorizat membru ceccar.
dar ce se intampla cu declaratiile la anaf,trebuie facute online si trebuie semnatura electronica;daca nu sunt autorizata o pot obtine?
Da, fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil cu drept de semnătură ContSters452147 ContSters452147 Salutare! Un prieten care deține o firmă mi-a cerut ajutorul și nu știu cum să îi răspund. Dacă acesta nu are facultate și urmează un curs de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala cu activitate comert cu amanuntul mariana calin mariana calin Va rog sa imi spuneti daca as putea sa-mi infiintez o intreprindere individuala cu activitatea de comert cu amanuntul in conditiile in care am terminat o ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura emateiu emateiu Buna.Sunt economist intr-o firma de un an si ceva...am terminat \"finante-banci\" si master in \"audit si convergenta contabila\"...ce conditii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)