avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cand poate incepe strangerea de semnaturi pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cand poate incepe strangerea de semnaturi pentru sustinerea unui candidat independent la functia de primar?

m-ar interesa mai multe detalii pe acest subiect,un model de lista de sustinatori,o lista cu documentele ce trebuiesc depuse si care este procedura completa de depunere a acestor documente,termene de depunere e.t.c. intrucit doresc sa candidez la aceasta functie.
va multumesc.
cel mai intelept lucru ar fi sa luati putin legea alegerilor locale, s-o cititi cu atentie si sa incepeti cat mai repede strangerea de semnaturi de sustinere. Listele sustinatorilor le redactati tinand cont de cerintele legale. Legea 67/2004 si O U nr. 97 din 27 august 2008 privind modificarea şi completarea titlului I al Legii nr. 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, a Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001 şi a Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali
Va dorim succes...s-ar putea sa avem si noi un candidat independent...
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Candidati la alegeri locale biborka biborka un prieten de al meu vrea sa candideze la alegerile locale ca consilier local. inca nu a deplinit 23 de ani. poate sa candideze sau nu? eu asa am citit ca ... (vezi toată discuția)
Despre conditiile participarii la alegerile locale 2016 ca independent nel14 nel14 As dori daca este in tema cineva sa-mi spuna ce conditii trebuie sa indeplineasca un candidat independent la alegerile locale 2016 ca ... (vezi toată discuția)
Alegerile locale 2008 Gheorghe Giura Gheorghe Giura Am dreptul sa fiu observator din partea unui partid politic, la sectia de votare, daca unchiul meu (fratele tatalui meu) este candidat pe lista de consilieri ... (vezi toată discuția)