avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordonanta nr.4 din 13 martie 2012
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordonanta nr.4 din 13 martie 2012

Poate cineva sa ma lamureasca daca aceasta ordonanta este constitutionala si daca produce efecte retroactive ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 17:35, 21 Martie 2012
Intr-o cauza similara CA Bucuresti a obligat Comisia Centrala la emiterea deciziei (titlul de despagubire) in 15 zile de la ramanea irevocabila a hotararii sub sanctiunea unei penalitati de 100 lei (nu 10)/zi de intarziere.
evident CC a facut recurs iar onor ICCJ a admis in parte recursul in sensul maririi termenului de la 15 zile la 6 luni ! a mentiunt celelalte dispoziti, adica cele cu penalitatea de 100 lei/zi de intarzire. Ca o paranteza fie spus aceasta solutie a fost pronuntata exact la inceputul lunii martie...probabil ca se stia deja ca va apare ordonanta 4/2012.
domnule avocat themis ne anuntati si pe noi cand se va pronunta ICCJ in speta dvs ce solutie s-a dat ? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare impotriva anrp - ccsd cassy cassy Buna seara! Am obtinut in martie 2011 obligarea CCSD la emiterea dispozitiei privind titlul de despagubire in termen de 15 zile de la ramanerea irevocabila a ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire intemeiata pe neconstitutionalitate declarata ulterior judecarii cauzei tcnz tcnz In cazul in care o lege (integral sau partial) este declarata neconstitutionala, cei carora li s-au pronuntat hotarari judecatoresti (in baza legii/articolelor ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire gheorghesandu gheorghesandu buna seara am obtinut o sentinta la curtea de apel prin care ccsd si anrp sant obligate sa-mi solutioneze dosarul de despagubire in termene precise , scurte ... (vezi toată discuția)