Buna ziua am suferit o accidentare la locul de munca fracturandumi peroneul,acum trebuie sa stau 6-7 saptamani in pat.Accidentul sa intamplat la locul de munca in timpul programului de lucru in timp ce vroiam sa transport o punga de alice care canteresc in jur de 30-35kg am pus punga pe umar iar dupa 4-5 pasi vroiam sa trec sub o teava de aer iar cand mam aplecat mia pocnit osul gleznei si am cazut pe jos,mam tarait pe jos sami gasesc colegii din zona sa ma ajute ei lucrand in alta parte,cand mau vazut au venit de indata si mau intrebat dak vor ca sa sun dupa o ambulanta leam spus ca da,dar pan la urma ma dus un coleg la spital,acum nush ce sa fac pentru ca firma imi cere sa dau o declaratie cum ca sar fi intamplat acasa si nu la lucru,ei nici macar nu au sesizat nici un organ de competenta in acest caz eu nu vreau ca sa dau nici o declaratie care mio cer ei si as dori si despagubirea care mi se cuvine in acest caz.
Puteti sesiza cat mai repede posibil aceasta institutie ... fie onlne, fie prin posta - scrisoare recmandata cu confirmare de primire , fie prin depunerea sesizarii la registratura institutiei
Accident de munca
SimonaCR
Buna-ziua,
Ce se poate face atunci cand angajatorul te forteaza sa declari ca accidentul de munca produs la sediul firmei s-a intamplat de fapt acasa? Este ... (vezi toată discuția)