avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Un angajator nu a raportat concediile medicale - ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un angajator nu a raportat concediile medicale - consecinte?

Un angajator nu a raportat concediile medicale? Ce se poate intampla? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:56, 22 Martie 2012
Dar au fost platite acele cm neraportate?Daca da,de unde ,prin reţinere directa de către plătitor din contribuţiile pentru concedii şi indemnizaţii datorate pentru luna respectiva,adica v-ati incadrat sau va trebui sa faceti demersuri catre casa de sanatate pt. a va recupera sumele platite peste contributia lunara?In cel de-al doilea caz ,nu veti obtine sumele de la casa iar ceea ce ati platit se va contabiliza ca cheltuiala pe fondul de salarii al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - contributii suportate de angajator narcisa07 narcisa07 Va rog lamutiti-ma: Caz concret: doi salariati in concediu medical toata luna februarie, in continuare. Deci sunt platiti de FNUASS. Dar cum? Pt. ca eu ca ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sume recuperate din fnuass miami miami In 2010 am platit CM a caror sume au depasit contributia angajatorului la fondul de concedii si indemnizatii. Pentru aceste sume partial am depus dosare de ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarilor sociale de sanatate mirelabaschir mirelabaschir detin o soc.comerciala si am o angajata insarcinata care mi-a prezentat un concediu de risc de sarcina...in acest caz cine ii plateste indemnizatia aferenta ... (vezi toată discuția)