Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 angelica82	                   

Buna ziua.Locuiesc pe o scara cu 116 persoaneAm mai multe nelamuriri ..si anume:este obligatori sa existe mai multi menbri la asocioatia de locatrai,Inafara de ... (vezi toată discuția)
	                    angelica82	                   

Buna ziua.Locuiesc pe o scara cu 116 persoaneAm mai multe nelamuriri ..si anume:este obligatori sa existe mai multi menbri la asocioatia de locatrai,Inafara de ... (vezi toată discuția)

mirusaby	                   

Buna ziua,
As dori sa imi spuneti si mie cam ce salariu se mai da la femeia de serviciu / persoana  sau pe cota indiviza?
Si un cenzor cu contract de ... (vezi toată discuția)
	                    mirusaby	                   

Buna ziua,
As dori sa imi spuneti si mie cam ce salariu se mai da la femeia de serviciu / persoana  sau pe cota indiviza?
Si un cenzor cu contract de ... (vezi toată discuția)

boyzone	                   

buna ziua.locuiesc cu chirie intr-un bloc din rahova.de cate ori vine factura la intretinere, raman masca, am platit apa calda si cu 120 mii mcub.In sfarsit, ... (vezi toată discuția)
	                    boyzone	                   

buna ziua.locuiesc cu chirie intr-un bloc din rahova.de cate ori vine factura la intretinere, raman masca, am platit apa calda si cu 120 mii mcub.In sfarsit, ... (vezi toată discuția)