avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cat poate dura o executare silita daca imobilul nu se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cat poate dura o executare silita daca imobilul nu se vinde ?

Buna seara,
1.cat timp poate sa te execute silit o banca,face publicatii de vanzare si imobilul nu se vinde?poate face executare silita la nesfarsit?
Cel mai recent răspuns: Santo , utilizator 14:40, 27 Martie 2012
Nu daca creditorul vrea poate sa il vanda la jumatate. La a doua licitatie e obligat sa scada pretul cu 25% din valoarea evaluata, iar la a treia imobilul este cumparat de cel care liciteaza mai mult, chiar daca aceasta suma este de 15% din pret. (De obicei ce este sub 15% este considerat pret derizoriu si se poate anula adjudecarea).
se poate vinde si sub acel 25% daca sunt prezente doua persoane care liciteaza, de la a treia licitatie incolo. Licitatia va incepe de la cel mai mare pret oferit.Asta pentru a nu crea impresia ca se merge pe favoritism. Creditorii urmaritori nu pot adjudeca in contul creantei sub 75% conform articolului 510 al.2.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este pretul minim de vanzare a unui imobil prin executare silita cristap cristap Am un credit ,pe care nu l-am mai putut achita,binenteles girat cu un imobil.Acuma am fost somat la plata si urmeaza executarea silita a acestuia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita ContSters194995 ContSters194995 As dori sa stiu cate licitatii se fac la o executare silita a unui imobil (credit imobiliar neplatit), cu cat scade pretul la fiecare licitatie, la ce interval ... (vezi toată discuția)