avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legea 211/2011 privind regimul deseurilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legea 211/2011 privind regimul deseurilor

firma la care lucrez are un contract cu o firma autorizata de colectare deseuri,mai este nevoie desemnarea unei persoane din cadrul firmei(ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate) care sa urmareasca colectarea deseurilor? sau suntem acoperiti datorita contractului?
Cel mai recent răspuns: razvantoma , utilizator 15:24, 2 Iunie 2012
@Oana Ristea

Obligatia de a avea o persoana instruita revine tuturor detinatorilor de deseuri, inclusv celor in cazul expus mai sus. In lege scrie ca trebuie un curs de specialitate in domeniul deseurilor, inclusiv in domeniul deseurilor periculoase.

Razvan,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 211/2011 negrila negrila Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie numire persoana responsabila cu deseurile? Nu stiu cum sa intocmesc un astfel de act, si nici cum se numeste ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre legea nr. 211 din 15 noiembrie 2011 privind gestionarea deseurilor Andreea_D_C Andreea_D_C La Articolul 22, aceasta lege spune ca ART. 22 (1) Producătorul de deşeuri sau, după caz, orice deţinător de deşeuri are obligaţia de a efectua ... (vezi toată discuția)
Societate plateste taxa anuala la mediu pt deseuri (carton), i se aplica art. 22 alin 3 sin lg 211/2011?? adela05 adela05 Buna ziua, Daca societatea mea primeste si trimite Marfa depozitata in cutii de carton (care sunt considerate deseuri) si platim annual o taxa la Mediu pentru ... (vezi toată discuția)