avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nerespectare proiect casa, amenda primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nerespectare proiect casa, amenda primarie

Buna ,am o problema cu o casa care s-a construit dupa un proiect avizat ,dar la care nu s-a respectat proiectul cu privire la acoperis(sarpanta).Casa a fost data in folosinta in aug. 2002 conform actului de luare in folosinta si trecuta si in cadastru si in fisa de intabulare.Acuma am primit o somatie de la primarie in legatura cu aceasta nerespectare de proiect si am inteles ca sunt pasibil de o amenda destul de mare.Intrebarea mea este daca este posibil asa ceva dupa ce acele acta/proiecte au fost avizate .
Cel mai recent răspuns: paulgabi , utilizator 11:49, 27 Martie 2012
aveti procesul verbal de receptie?
Buna , am Autorizatia de luare in folosinta emisa in baza avizului Biroului Finalizari Constructii care autorizeaza luarea in folosinta DEFINITIVA a imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis sarpanta Edu13 Edu13 Buna ziua. Acum 10 ani sora mea a cumparat un apartament la etajul 4, prevazut cu sarpanta construita de fostul proprietar impreuna cu vecinul de langa. Nu ... (vezi toată discuția)
Casa si teren danyiuly danyiuly buna ziua. problema mea :un teren concesionat de doi frati care nu se mai inteleg, doua case una in spate la cealalta , cea din fata mai demult construita si ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casa Munteanu Marian Munteanu Marian Am o casa în constructie din 2010, nu am acoperis montat. Cînd va fi finalizata voi plati impozit de la data finalizarii sau de la data expirarii ... (vezi toată discuția)