avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suspendare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suspendare firma

Buna ziua,

As dori sa stiu va rog daca vreau sa suspend o firma pe 3 ani cum ramane cu angajatii intra in somaj sau...?
Si din cate am citit trebuie sa merg prima data la registrul comertului sa depun o cerere, dupa care la finante.
Dupa care mai trebuie sa depun declaratii in tot acest timp?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 14:15, 27 Martie 2012
La suspendarea firmei,angajati inceteaza activitatea daca au dreptul desfaceti CIM -incetarea cf. art.65 -pentru somaj, daca nu .. cu acordul partilor..art.55/b
-apoi urmatorul pas la Reg. Comertului si dupa ce obtineti certificatul constatator de supendare a activitati in termen de 30 zile la Finante pentru a obtine regimul deraogatoriu ,cu conditia sa nu aveti nici o datorie la data suspendari, decit datorii curente care se achita pina la 25 aluni urmatoare suspendari.
-pe timpul suspendari se depune doar bilantul anual si decl.101 imp. pe profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl in perioada de suspendare bestb bestb Bun gasit dragilor! Voiam sa va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. O srl vrea sa suspende activitatea pe o perioada de 3 ani incepand cu 01.01.2010. In ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Impozit profit firma suspendata vioery vioery Mi/a venit o instiintare precum ca n/am depus impozitul pe profit ,dar firma mea e suspendata temporar.Ce se poate intampla ,stiind ca trebuia depusa pana pe ... (vezi toată discuția)