avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza mobilitate - revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza mobilitate - revisal

Buna ziua. Va cer un sfat intr-o privinta. Am un cim cu clauza de mobilitate. Aceasta clauza se materializeaza printr-un spor de xx % din. Am denumit sporul: clauza mobilitate. In revisal nu exista un astfel de spor. Ce ma sfatuiti sa fac.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: noiembriesm , utilizator 16:09, 27 Martie 2012
Exista optiunea de adaugare a unui spor fata de cele deja definite pentru angajator ...in partea din dreapta sus- dupa deschiderea programului - exista un ? care accesandu-l va duce la manualul de utilizare .... cautati optiunea de adaugare spor la sectiunea Angajator ...
Jos palaria. Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)
Revisal ani355 ani355 Muţumesc pentru răspuns, am înţeles cum redactez contractul individual de muncă cu timp parţial. Următoarea întrebare: Cum se operează în ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui angajator nou in revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am si eu o intrebare: am deja ub angajator inregistrat in revisal si vreau sa il inregistrez pe al doilea. Merg pe registru, apoi adaugare ... (vezi toată discuția)