Justitiarul71 
	    	Utilizator

Justitiarul71 
	    	Utilizator	    

kardula78 
	    	Utilizator

kardula78 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Bbianca	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care sunt divortata,am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila asupra coilului,adica mi-a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Bbianca	                   

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care sunt divortata,am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila asupra coilului,adica mi-a fost ... (vezi toată discuția)

lecsi22	                   

am un copil de 3 ani nu sunt casatorita dar copilul 
 poarta numele tatalui si al meu intrebarea este pot sa plec din tara fara o procura de la el sau am ... (vezi toată discuția)
	                    lecsi22	                   

am un copil de 3 ani nu sunt casatorita dar copilul 
 poarta numele tatalui si al meu intrebarea este pot sa plec din tara fara o procura de la el sau am ... (vezi toată discuția)

blondutza-mada	                   

Sunt o fata de 16 ani , locuiesc cu mama, mama e divortata, iar tata este plecat America. Prin divortul parintilor mei am ramas incredintata mamei. As dori sa ... (vezi toată discuția)
	                    blondutza-mada	                   

Sunt o fata de 16 ani , locuiesc cu mama, mama e divortata, iar tata este plecat America. Prin divortul parintilor mei am ramas incredintata mamei. As dori sa ... (vezi toată discuția)