Buna ziua!Pe timpul verii am avut o activitate sezoniera pentru care am angajat o fata in meseria maseur.Activitatea s-a incheiat,insa nu am renuntat la angajata.
Apare in continuare in stat,cu meseria de maseur.Mentionez ca activitatea principala a firmei este de fabricare confectii metalice.
Mentinerea doamnei cu aceasta functie reprezinta problema tinand cont se specificul activitatii firmei?
Va multumesc!
Nu este greu de inteles ca nu poate sa fie platita actualmente pt. masaj ,atata timp cat profilul firmei nu are nimic comun cu acest tip de activitate si ca in realitate are cu totul alte atributii.
Daca mergem pe deduceri si presupuner nu ajungem nicaieri , astfel incat din textul initial nu se deduce ca are alte atributii .... s-a facut mentionarea ca a fost pastrata ... si nu cred ca este interzis angajatorului s-o pastreze pe aceeasi functie, este treaba lui daca o plateste degeaba sau nu.
Inteleg punctul dvs. de vedere,atunci nu este decat de felicitat un patron care este capabil sa -si mentina afacerea atat de profitabila,incat sa poata sa -si permita sa plateasca angajatii fara sa faca nimic.