avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cursuri -notiuni fundamentale de igiena
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cursuri -notiuni fundamentale de igiena

Persoana care a absolvit aceste cursuri poate lucra in comert ca si vanzator produse alimentare sau sunt necesare alte cursuri de calificare?Conform carei legislatii? va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Aneka_ro , utilizator 18:04, 28 Iunie 2012
Prin acest ordin nr. 1225/2003, nu se impune clar obligatia legala a instruirii periodice in vederea insusirii notiunilor fundamentale de igiena?
Conform :
Art. 1
(1) Orice activitate de productie si de comercializare a produselor alimentare, de alimentatie publica si colectiva, serviciile si productia de apa potabila, precum si serviciile de intretinere corporala se exercita numai cu personal calificat, conform prevederilor legale.
(2) Personalul calificat din activitatile mentionate la alin. (1) are obligatia legala a instruirii periodice in vederea insusirii notiunilor fundamentale de igiena, activitate organizata si finalizata cu examinare si certificate, in conformitate cu prezenta metodologie.

Deci prin urmare, mai e valabila doar indeplinirea primei cerinte dintre cele doua cerinte profesionale mentionate in OG 99/2000?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca niko79 niko79 Buna ziua! Imi puteti spune ce studii sunt necesare pentru functia de vanzatoare? Dar lucrator comercial? (comert cu amanuntul prod. nealimentare) si unde pot ... (vezi toată discuția)
Dosar medical la angajare si cursuri de igiena crisu_10 crisu_10 buna ziua.am fost angajat la un magazin cu program non-stop,la momentul angajarii ni s-a solicitat efectuarea unui dosar medical si a unor cursuri de igiena,cu ... (vezi toată discuția)
Preparator fast food Xtrek Xtrek Ma intereseaza daca pentru un preparator fast food este necesar sa aiba certificare de bucatar sau eventual ce cursuri trebuie sa urmeze. Multumesc. (vezi toată discuția)