avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum deschid o loterie online?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum deschid o loterie online?

Doresc sa deschid o loterie online sau un alt joc. Am inteles dintr-un articol de pe siteul dumneavoastra ca Loteria Nationala detine monopolul pe jocurile gen Loto, Expres, Pronosport. E foarte grav ce se intampla pt ca in felul acesta nu exista concurenta in domeniu. Dupa ce am citit articolul am realizat ca loterie nu mai am nici o sansa sa fac insa ma gandesc la un joc de bingo online sau un altfel de joc. Tot in articol se specifica interzicerea jocurilor de noroc prin intermediul televiziunii , radioului, telefoanelor mobile. Oare intra si internetul in categoria asta?Ma puteti va rog sfatui va rog cu privire la acest aspect? Cum pot afla legislatia completa? Am gasit loterii online din alte tari. Daca aici nu pot obtine o licenta oare daca o obtin in alt stat pot functiona si aici? De exemplu prin intermediul caselor de pariuri sportive de aici pot participa la loteriile din Spania, Italia etc.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: spidermind , utilizator 21:58, 22 Septembrie 2009
idea asta mi-a venit si mie dar deasemenea nu sunt la curent cu astpectele legislative. Daca inca te mai intereseaza propun o colaborare. Cunosc (php, sql, flash, webdesign etc...)- ID: sergiu_m0n0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La aparatele pocker platesc taxe, licente? ContSters330987 ContSters330987 La aparatele (jocuri de noroc pentru pocker) platesc taxe pentru fiecare aparat in parte ? Ex . Am 30 de aparate ce taxe trebuie sa platesc ? (vezi toată discuția)
Pot sa fac in romania jocuri de pariuri tip pronosport ? matican matican Buna ziua ! Vreau sa imi fac in Romania o firma de pariuri sportive , care sa se joace pe platforma online , adica pe un site ! Toti jucatorii pariaza si isi ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 77 / 2009 adelam31 adelam31 Vă rog sa-mi spuneți dacă art 23 lit d din ordonanta de urgenta 77/ 2009 pentru jocul de noroc alba neagra mai este valabil, dacă s-a schimbat codul ... (vezi toată discuția)