avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducerea perioadei de suspendare a permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducerea perioadei de suspendare a permisului

buna. mi s a luat permisul pe 90 zile datorita faptului ca am fost prins cu o alcoolemie de 0,2 in alcooltest. am baut seara si am fost oprit a doua zi pe la ora 11 dimineata. nu am mai avut permisul suspendat de cand il am, respectiv 10 ani.pot scapa cu o reducere de pedeapsa de 1 luna? si e adevarat ca dupa 2 serii de teste pe care sa zicem ca le pici ti se anuleaza permisu? sunt cam disperat si aud tot felul de variante. pls ajutor
Cel mai recent răspuns: Marios , utilizator 15:52, 17 Februarie 2015
rares85 a scris:

Din cate stiu pentru alcool nu se poate reduce perioada,se poate sa aveti noroc si va aproba cererea.

Se poate reduce perioada şi pentru consum de alcool.
Toate condiţiile necesare sunt descrise foarte clar aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis luat pe 3 luni sau 1 luna? leonsorin leonsorin buna ziua, am facut-o lata ... aseara am baut o bere (fiind cu masina), si m-a oprit politia, si fiindca eu nu beau, corpul meu deja a asimilat-o si am avut ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat Larissa02 Larissa02 Buna ziua ma aflu intr-o situatie destul de dificila. Am permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile pt depasirea limitei de viteza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Reducere suspendare permis auto neacordata... romulus1974 romulus1974 Buna ziua, am fost prins cu numere rosii expirate de o zi , nu mai conteaza a inceput tot calvarul parchet ,politie bla ,bla a sosit hotararea 300 ron amenda ... (vezi toată discuția)