avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract [companie telefonie mobila]
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract [companie telefonie mobila]

Buna ziua! Mi-am manifestat dorinta de a rezilia contractul la telef. cu operatorul [editat] in data de 23.01.12 cerere scrisa + C.I trimisa pe adresa care mi-au indicato,+ telefonic am vb cu un operator care mi-a zis ca o sa fiu sunat in 15 zile sa confirm. Mentionez ca a trecut perioada de contract .Au trecut 60 de zile si tot nu mi-au suspendat abonamentul(rezilieze contr.) binenteles ca platesc in continuare abonamentul.
Intrebarea mea este ce sanse as avea daca intentez un proces?

In speranta unui raspuns ,va multumesc anticipat

[editat - este interzisa postarea numelor societatilor comerciale]
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: scania530 , utilizator 14:56, 30 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie de telefonie mobila florentinavlad39 florentinavlad39 Am schimbat in luna mai , prin apel la 411 , abonamentul la orange, in 21 iulie am sunat din nou la 411 , cerand sa-mi schimbe abonamentul la un pret mai mic ... (vezi toată discuția)
Imposibila reziliere contract telekom anielap anielap Am fost pe 11 mai cu o matusa batrana sa-si rezilieze un contract Telekom (ea are telefon de pe vremea C.A.P-ului) pt. ca se muta la nepoti (are o casa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de telefonie mobila buburuza96 buburuza96 In data de 25.03.2012 am fost asaltati pe strada de Caravana firmei [editat] SA, care a insistat cu oferte pentru a ne modifica abonamentele , specific noi ... (vezi toată discuția)