avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar brut 640 lei in 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar brut 640 lei in 2011

am descoperit ca salarul meu brut in octombrie 2011 este de 640 lei se poate?
Cel mai recent răspuns: gina-s , utilizator 19:31, 2 Aprilie 2012
Daca v-a fost desfacut c.i.m. cu art.61 lit.a C.mun. cum erati in somaj ? ...
1. Care este articol in baza acruia v-a incetat c.i.m. ?

2. Salariul brut de incadrare prevazut in c.i.m. cat este ?

3. Ati avut absente nemotivate sau CFP?
@gina-s,

Daca in octombrie ati fi lucrat doar 17 zile din cele 21zile lucratoare ,cate a avut luna,la un salariu de 800lei brut,acordat pt. intreaga luna,ar fi rezultat un salariu brut realizat de 648lei.(800/21x17)
Deci,daca nu ati lucrat luna octombrie integral,sal. brut pe aceasta luna poate fi sub 800lei.
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
ContSters136493, utilizator
mi s-a dat decizia de somaj de catre angajator cu data de 01 12 2011 dar fara anexa cu salarii ,acesta a plecat din tara, iar adm special al firmei care a fost contabil m-a chemat in comisia indisciplinara la adm judiciar al firmei ,am prezentat decizia data de angajator cu art 65 scrisa chiar de adm special.adm judiciar verbal mia spus ca voi merge in somaj dar in 21 12 2011 am fost anuntata de inchiderea contr.cu art 61 in 16 03 2012in urma sezizarii mele la ITM ptr ca nu am primit decizia de inchidere a contractului,acesti mi-au scris ca contractull meu se incheie cu are 65 ,din data de 01 12 2011 si ca nu este nici o problema daca merg acum in somaj

salariul net pe luna oct a fost de 505lei si am lucrat toata luna iar pe anexa scrie salar brut 640lei multumesc

Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu inteleg cum aveti decizie de incetare cu art.65 , dar si incetare cu art.61 lit.a C.mun?
:-/

Despre salariu nu prea avem ce sa va spunem , intrucat este sub minimum pe economie - in 2011 avea o valoare de 670 lei ... iar dvs vorbiti despre un brut de 640 lei (se poate presupune ca nu ati fost pontata integral in acea luna)
tocmai ptr a nu vedea acest salar mi s-a desfacut contractul de munca cu art 61 ptr.ca a refuzat categoric sa-mi arate statele de plata pe anexa trimisa in plic de catre ITM este data de 12 03 2012 iar pe codul acela din dreapta unde se trece data ptr revisal este de201203 iar in plic mai era o copie dupa decizia data de angajator cu art 65 din 01 12 2011

Alte discuții în legătură

Itm mi-a modificat decizia fara acordul meu se poate? gina-s gina-s mi s-a desfacut contractul de munca cu art;61 lit.a in 21 12 2011 desi a existat o decizie de intrare in somaj prezentata de mine in comisie ,am facut o ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca miha_pr miha_pr Buna ziua! Daca vreau sa incetez contractul de munca al unui salariat si acesta sa beneficieze de ajutorul de somaj, exista si alt articol cu care sa o pot ... (vezi toată discuția)
Concediere kiro kiro As vrea sa stiu daca exista variante de concediere ce pot sa imi permita sa iau somaj, cu exceptia aceleia in care angajatorul trebuie sa faca restructurari? (vezi toată discuția)