Se putea ca fiind in preaviz pt. concediere prin restructurare sa nu se mai fi prezentat la serviciu si sa se fi hotarat atunci o concediere disciplinara pt. absente nemotivate ,dar angajatorul sa fi revenit ulterior prin revocarea deciziei de concediere disciplinara ,poate la interventia celor de la ITM,cine stie,posibil ca angajatorul sa nu fi respectat procedura...
Cat despre salariu,daca este pt. luna intreaga acordat,este clar sub minimul pe economie la acea data,daca facem un calcul este cu 20%mai mic fata de salariul de 800lei,deci nu putem sa gandim nici la o sanctiune cu scaderea sal. de baza,caci aceea trebuia sa fie de max.10%...
Daca in 12 03.2012 vi s-a desfacut c.i.m. in baza art.61 lit.a C.mun. , atunci nu mai are nicio relevanta decizia din 01.12.2011 ... oricum este mult prea tardiva aceasta ultima decizie ....lipsa in perioada de preaviz ar inseman o decizie emisa pentru luna noiembrie 2011 si nu in martie 2012...
Ce ITM v-a spus ca aveti incetare in baza art.65 C.mun.? ... este posibil ca noua decizie de incetare , cea cu art.61 lit.a C.mun. , sa nu fi fost transmisa in REVISAL ... intrucat numai din acest program se poate observa temeiul incetarii raportului de munca.
va multumesc dar in luna lui noiembrie am lucrat normal in acesta luna am avut si preavizul salariul nu este trecut pe prima pagina se incepe doar cu luna oct 640lei doar pe verso se da o expliicatie intrerupere in 21 11 pana in 31 11 2011de somaj tehnic .daca data pe acea anexa este de 12 03 2012 ,cu art 65 se poate sa-mi fii inchis doar atunci c.m?/
Concediere
kiro
As vrea sa stiu daca exista variante de concediere ce pot sa imi permita sa iau somaj, cu exceptia aceleia in care angajatorul trebuie sa faca restructurari? (vezi toată discuția)