avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara

Am intabulat teren intravilan aflat intre casa construite in vechime .Terenul a fost dobandit pri partaj judiciar intre frati mostenitori ,deci si cu o lucrare facuta de un expert judiciar cadastru .Acum exista o revendicare din partea altcuiva pe o parte din terenul intabulat de mine conform dimensiunilor din schita intocmita de expertul judiciar in cadastru.
Pentru sentinta jidecatoreasca de partaj si decizia tribunalului in urma unui recurs am si investire cuformula executorie.
Cum rezolv problema cu cel ce revendica in caz ca el are titlu de proprietate pe parcela pe care am si eu si am intabulat?
Eu am o suprafata de 18ari ,iar el spune ca are 6 ari ,dar eu nu am de unde sa stiu cat are toata suprafata care pe titlu de proprietate are denumirea data de :nr. topografic:tabla:parcela si nu stiu daca o eventuala greseala(neglijenta in serviciu )este din partea angajatilor Primariei sau din partea expertului cadastru?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:56, 1 Aprilie 2012
Indiferent cui ar apartine vina, aveti posibilitatea sa va indreptati impotriva copartajantilor daca veti pierde, in total sau in parte, terenul atribuit prin partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire si revendicare vasilix vasilix Buna ziua . As dori parere avizata in ceea ce priveste situatia mea. Am un teren compus din curti cladiri si gradina pe care am dobandit titlul te ... (vezi toată discuția)
Intabulare Dumies Dumies Am intabulat un teren intravilan obtinut in urma unui Partaj judiciar intre mostenitori. Suprafata este cea atribuita in titlul de proprietate (1700mp) Dupa ... (vezi toată discuția)
Intabulare Dumies Dumies Am obtinut in urma unui Partaj judiciar (mostenire) o parcela intravilan in suprafata de 1500mp(titlu de proprietate) .Am intabulat aceasta parcela conform ... (vezi toată discuția)