avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urmarirea silita a unui bun sechestrat de catre ...
Discuție deschisă în Executare silită

urmarirea silita a unui bun sechestrat de catre parchet de pe langa judecatorie

buna ziua. pe apartamentul , proprietate personala am un sechestru inscris la cartea funciara de catre parchetul de pe langa judecatorie pentru o problema pe care o am cu finantele. In acelasi timp a fost inscrisa somatie de catre executorul judecatoresc in favoarea unei persoane fizice care a inceput executarea silita in temeiul unei sentinte civile . Acum suntem in faza de publicatie de vanzare . Fac precizarea ca urmarirea penala nu s-a finalizat . Intrebarea mea este daca executorul judecatoresc poate tine licitatia ce are ca obiect vanzarea acestui apartament ? si daca apartamentul poate fi adjudecat ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 20:55, 1 Aprilie 2012
da, poate face vinzarea insa din suma obtinuta se va consemna in favoarea parchetului prejudiciul ptr care s-a pus acest sechestru. in fapt, sechestrul asigurator se va transfera de pe imobil pe pretul de vinzare. daca ramine ceva din pret, se va achita creditorul care a pornit executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutz-s danutz-s buna ziua. am facut contestatie la o executare silita.Acum este ultimul termen la tribunal. In martie am depus o plingere penala pentru fals uz de fals ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil cu sarcini la licitatie publica Lentian Lentian Buna ziua, In data de 18 08.2015 am participat la o licitatie publica si am fost declarat adjudecatarul uni apartamanent. Am platit in termen pretul integral ... (vezi toată discuția)