avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Muzica în cafenea
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Muzica în cafenea

buna ziua,
in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile de autor?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeakristina , utilizator 14:46, 4 Aprilie 2012
Nu-mi ramane decat sa va doresc succes maxim cu afacerea dvs., sa puteti plati toate taxele (nu mai vorbesc si de impozite) :)

la UPFR se platesc drepturile conexe ale producatorilor de dvd-uri, CD-uri.

fiecare dintre acesti titulari (artisti, producatori de DVD-uri, textieri, compozitori), isi aduc aportul la opera muzicala, iar utilizatorul trebuie sa plateasca fiecaruia remuneratii privind drepturile conexe.
in ritmul acesta, cred ca voi deschide o cafenea "muta":)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)
Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)
Taxa drepturi de autor pentru muzicã ambientalã Crinisor Crinisor Buna ziua, pt difuzare muzica ambientala, am platit taxe la UCMR-ADA si CREDIDAM. Mi-a mai cerut sa platesc si la ei UPFR-ul. Pe site la ORDA mai apar si ... (vezi toată discuția)