avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezolutiune contract vinzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezolutiune contract vinzare cumparare

acum 10 ani am cumparat un apartament impreuna cu prietenul meu,fiecare avind o cota de 1/2. am locuit impreuna o perioada de 8 ani dupa care respectivul a parasit locuinta ,am facut un contract de vinzare cumparare eu intrind in posesia celeilate jumatati a apartamentului. dupa aproximativ doi ani respectivul ma dat in judecata pentru rezilierea contractului pe motiv ca nu ar fi primit bani.dupa doua infatisari procesul a fost suspendat cu drept de recurs. dupa noua luni a repus procesul pe rol instanta cerind ca reclamantul sa aduca extras de carte funciara actual .mentionez ca in contract este specificat ca el si-a primit bani in momentul semnari contractului .as dori sa stiu ce sanse are in acest proces.si daca are vreo importanta ca eu mai am un alt proces cu el pentru hartuire si amenintari cu moartea. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lauraflory30 , utilizator 21:30, 27 Iulie 2012
vreau sa cred ca aceea"cauza falsa" a fost o gluma. scrie clar in contract ca si-a primit suma integral la data semnaturii si ca din acel moment eu intru in posesia apartamentului. din cite acum mi se cere martori sau dovezi de unde am avut banii. martorul in cauza este tatal meu care mi-a dat o parte din bani ,iar restul au fost economiile mele care nu stiu cum sa dovedesc ca le-am avut. si as indrazni sa intreb chiar se poate chema notarul ca martor? intreb deoarece la momentul acela notarul a iesit din incapere specificind ca ne lasa singuri pentru ai da bani,cin a revenit in birou a intrebat daca si-a primit bani el a raspuns afirmativ si apoi sa semnat contractul.
buna seara, as dori sa stiu cit timp poate fi atacat un contract de vinzare cumparare. am auzit ca dupa trei ani nu mai poate fi atacat,este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antrecontract expirat pact comisoriu grad 4 raulbalaur raulbalaur Buna ziua.Am cumparat anul trecut un apartament si am incheiat un antecontract(cu pact comisoriu de gradul IV) prin care am dat in avans suma de 40000 euro, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - cumparare imobil cu chitanta de mana, vandut ulterior de fostul proprietar cu contract notarial mikloscsaba mikloscsaba BUNA ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra parinti mei au cumparat o casa acum 20 de ani atunci cu persoana respectiva au facut un contracat de mana din ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa?! Angelinne Angelinne Ce se intimpla cu un apartament cumparat de la o firma cu plata integrala si pentru care inca nu s-a facut intabularea deci exista doar un antecontract de ... (vezi toată discuția)