avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie anticipata

Buna ziua,

tinand cont de situatia economica actuala si de faptul ca sunt nascuta in 1953, pe 21 noiembrie, fiind angajata continuu de pe data de 10.10.1974 (deci nu imi mai pot gasi un nou loc de munca la varsta mea), va rog sa imi spuneti cand as indeplini conditiile unei pensionari anticipate fara penalitati.

Multumesc anticipat,
Veronique Stamate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 28 Noiembrie 2008
Persoanele pensionate anticipat sau anticipat partial nu pot cumula pensia cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata wild wild Buna ziua In primul rand urari de bine, sanatate si prosperitate alaturi de traditionalul LA MULTI ANI! acum la inceput de an. Numele meu este Lili Karina ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata camellia_camy camellia_camy Ce conditii ar trebui indeplinite pentru pensionarea anticipata ?Va multumesc ,astept raspuns ! Mantionez ca am 43 de ani si 27 de ani de munca. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nutzik nutzik buna ziua, tatal meu are 60 de ani impliniti in octombrie 2009. la 31 dec 2009 cumuleaza 42 ani vechime in munca. as vrea sa stiu daca poate iesi la pensie ... (vezi toată discuția)