avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Supraveghere video vecini - e legal?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Supraveghere video vecini - e legal?

M-am decis sa instalez un sistem de supraveghere video . Locuiesc la bloc si deoarece am unele suspiciuni in privinta unor vecini vreau sa stiu daca pot monta fara nici un fel de probleme un sistem de supraveghere video la usa de la intrarea apartamentului meu asta insemnand pe scara dar in dreptul usii mele . Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: doctoritza , utilizator 20:57, 6 Aprilie 2012
Care este motivul pentru care doriti sa procedati in acest mod?
Suspectez faptul ca acestia se ocupa cu practici oculte , vrajitorii chestii de genu asta . In ultimul timp s-au intamplat multe lucruri stranii accidente , probleme etc . Aceiasi situatie a mai fost acum cativa ani trecand printr-o perioada asemanatoare si foarte grea gasind atunci ceva pe covorul de la usa ma rog ... nu sunt nebuna si nici paranoi dar aceste lucruri chiar exista si oamenii rai intentionat le practica . Pentru siguranta si linistea mea as dori sa instalez acest sistem de supraveghere . Am indicii ca istoria s-ar repeta dat fiind faptul ca am gasit ceva iar pe pres iar lucrurile merg din ce in ce mai rau .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Videointerfon la bloc hex_xeh hex_xeh Buna ziua! Doresc sa instalez un interfon video de tip Google Nest Doorbell. Locuiesc la bloc si asta ar presupune ca va fi instalat in fata usii. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Cameră de supraveghere bloc Andrei_R_85 Andrei_R_85 Inteționez să instalez o cameră de supraveghere exact deasupra ușii care să surprindă ușa și covorașul de la intrare pentru că mi-au dispărut vreo ... (vezi toată discuția)