avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere cu sistem pausal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere cu sistem pausal

De la inceputul anului am fost in delasare cu munca si nu am avut ocazia sa depun niciun fel de index....iar acum, ajuns acasa spre surpinderea mea am de platit la intretinere o suma exagerata in decurs de 4 luni de neplata...Intrebarea mea este urmatoarea: Mi se poate face o recalculare pe acele luni care au fost trecute la pausal, in asa fel incat sa platesc mc real consumati? Astept un raspuns. Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2012
Vantepaz, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:53, 7 Aprilie 2012
Trebuia sa informati asociatia despre plecarea dvs. din domiciliu pentru a va trece 0 persoane. Vorbiti cu Asociatia si vedeti la ce solutie ajungeti.
Da,trebuie sa va treaca pe 0 consumul de apa calda si apa rece pana cand indexurile repartitoarelor din apartament ajung la fel ca indexurile din fisa apartamentului care exista la Administratie (pentru ca si daca ati fost trecut pausal trebuia sa "incarce" aceste indexuri)
Pe perioada cat ati fost plecat trebuia sa achitati doar ceea ce se calculeaza pe cota-parte indiviza (inclusiv caldura pentru partile comune),daca ati fost trecut ca si "persoana prezenta" incercati si vorbiti cu cei din Comitet si poate va inteleg, oricum trebuia facuta o cerere inainte de a pleca.
Daca exista intelegere din partea reprezentantilor legali ai asociatiei de proprietari se poate conveni ,o perioada in care consumul de utilitati sa fie periodic inregistrat mai mic decat cel real,astfel incat ,in perioda stabilita de comun acord sa se ajunga la consumul real existent pe aparatele de contorizat individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul consum apa Diana-D Diana-D Buna ziua, Sunt proprietara unei garsoniere in care locuieste fratele meu. Serviciul nu ii permite sa ajunga la asociatie in timpul programului ... (vezi toată discuția)
Consum pausal adela c adela c buna. problema mea este urmatoarea: In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)
Pausal explicatii Tonyde Tonyde Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal. Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)