avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu 2012

o educatoare poate avea in 2012 salariul de 804 lei atata timp cat salariul minim este de 700 lei. (fiind educatoare este calificata).
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 9 Aprilie 2012
Nu poate avea sub 700 lei, in rest salariul este stabilit prin negociere (la privat) sau prin grila de salarizare (la stat
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Nu poate avea salariul de 804lei.
Cf.Legii 63/2011,sal. unei educatoare debutante este de 838lei,al unei ed.definitive in transa de vechime 2-6 ani este de 852lei,pt. gradul II aceeasi transa de vechime este de 881lei iar pt. gr.Itransa vechime 6-10ani de 963lei.
Cu cat transa de vechime creste,cresc si sal de baza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2012
ContSters136493, utilizator
La o intrebare de genul acesta se poate da doar un singur raspuns! Nu am cum sa stiu decat daca imi dati toate datele necesare, respectiv ce fel de studii are, vechime, cand a fost incadrata, mai beneficiaza de alte sporuri care sa fie incluse in salariul de baza. cred ca ambele raspunsuri de mai sus sunt un pic hazardate. Deci ar fi indicat sa aveti aceste date si sa solicitati unei persoane care cunoste legea salarizarii in amanunt sa va calculeze salariul de baza! SUCCES!
In ce sector lucreaza , bugetar sau privat?I
@dulau,

Pt. sectorul de stat, salariile pt. o educatoare calificata(liceu pedagogic),debutant sau cu o vechime minima 2-6 ani pe grade didactice sunt cele date prin grila in legea 63/2011.
Raspunsul este f. clar si nicidecum hazardat,educatoarea calificata cu minim de vechime (si chiar debutanta)nu poate avea sal.de doar 804lei...incadrata fiind intr-o unitate prescolara de stat.Nici in sistemul privat nu as crede,dar aici este doar o presupunere personala,nu certitudine.

Alte discuții în legătură

Salarul minim morozancarmen morozancarmen incepand cu 01.01.2012 salarul minim este de 700 lei . Acest salar este aplicabil numai bugetarilor sau si in domeniul privat . revin la salariul asta este ... (vezi toată discuția)
Revin cu intrebarea mea legat de salariu minim draganmariana draganmariana Revin cu intrebarea mea , si va rog frumos sa nu v a suparati dar nu am inteles. Deci o persoana care lucreaza la o gradinita particulara ca educatoare ... (vezi toată discuția)
Salar de incadrare marcelaL marcelaL buna va rog sa-mi spuneti pentru sofer autocamion de mare tonaj,internationa cod cor 832401 care este salar de incadrare? multumesc mult (vezi toată discuția)