avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revin cu intrebarea mea legat de salariu minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revin cu intrebarea mea legat de salariu minim

Revin cu intrebarea mea , si va rog frumos sa nu v a suparati dar nu am inteles.
Deci o persoana care lucreaza la o gradinita particulara ca educatoare titulara cu un salariu de 804 se incadreaza in salariu minim pe economie?
Dar o educatoare la aceiasi gradinita privata cu acelasi salariu dar este suplinitoare.
Va multumiesc pentru raspuns anticipat.
Cel mai recent răspuns: draganmariana , utilizator 14:18, 4 Mai 2012
Cred ca deja ati primit un raspuns la acest subiect ... legea prevede ca un angajator sa ofere unui salariat - indiferent de studii - salariul minim brut pe economie (700 lei brut lunar), incepand cu 01.01.2012.

Totusi, in cazul unor angajatori din sectorul privat, in reg.intern al acestora sau in ccm aplicabil pot fi prevazuti coeficienti de ierarhizare pentru anumite categorii de functii.

Prin urmare, persoana care lucreaza la o gradinita particulara ca educatoare titulara cu un salariu de 804 , precum si persoana care este suplinitoare care are acelasi salariu se incadreaza peste minimum prevazut de lege (700 lei).

Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu 2012 draganmariana draganmariana o educatoare poate avea in 2012 salariul de 804 lei atata timp cat salariul minim este de 700 lei. (fiind educatoare este calificata). Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Angajare director coraliana coraliana Buna dimineata? Pot sa angajez o persoana pe functia de director , cu un salariu de incadrare de 804 Ron?Mentioneza ca persoana nu are studii superioare, ... (vezi toată discuția)
Salarul minim morozancarmen morozancarmen incepand cu 01.01.2012 salarul minim este de 700 lei . Acest salar este aplicabil numai bugetarilor sau si in domeniul privat . revin la salariul asta este ... (vezi toată discuția)