avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Urari de Sfintele Sarbatori Pascale
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Urari de Sfintele Sarbatori Pascale

Urez tuturor forumistilor care sarbatoresc astazi Sfintele Sarbatori de Pasti,"Sarbatori fericite!" si " Cristos a inviat !"

Cu drag, ABANA
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2012
ABANA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:00, 17 Aprilie 2012
Adevarat a Înviat!
Urbi et Orbi!

Buona Pasqua!

Paste fericit!
:luck:


Sper sa nu considerati aceasta postare offtopic. Pentru toti romanii care sarbatoresc astazi Sfanta sarbatoare Pascala :

Liturghia de Paşti & Mesajul Papei Benedict al XVI-lea - Vatican 2012

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2012
Andreea-Ionescu, utilizator
Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni.
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.

Hristos a Inviat!

Andreea
Sarbatori frumoase tuturor va doresc
Hristos a Inviat!!
Adevarat a Inviat!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii!

Tuturor utilizatorilor Avocatnet ,le doresc un:

Paste Fericit!

Alte discuții în legătură

Sarbatori pascale fericite! Nicoleta Ilea Nicoleta Ilea Fie ca lumina acestei Sfinte Invieri sa va umple sufletele si viata de lumina, pace, bucurie si binecuvantari! Paste Fericit tuturor! (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite! Adriantot Adriantot Va doresc sa aveti un Paste fericit! Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi. Numai ganduri bune! Adrian T - Iasi :vishenka: (vezi toată discuția)
Sarbatorile de pasti, cu sanatate! raser raser Sfintele Sarbatori de Pasti sa va gaseasca sanatosi! Sa va aduca multe bucurii, liniste si pace in suflet! Sa va petreceti frumos, alaturi de cei dragi! ... (vezi toată discuția)