avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... titlu de proprietate se poate pune gaj?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

titlu de proprietate se poate pune gaj?

Am avut o factura neachitata catre o societate care comercializeaza materiale de constructii,societatea mea a intrat in insolventa si singurul lucru care il aveam atunci era un titlu de proprietate pe numele bunicului meu pe care l-am pus gaj.Am facut o hartie de mana fara notar in numele societatii pe care o reprezentam in prezenta unui agent de vanzari si atat.Este legal?
Cel mai recent răspuns: mihaelaaldeam , utilizator 18:20, 8 Aprilie 2012
Pai nu am cum deoarece actul in original este la societatea creditoare,in primul rand,s-a intamplat acum 7 ani..acum 7 ani a fost facuta hartia aceea de mana si nu stiu ce trebuie sa fac...cum sa rezolv situatia..nici nu stiu daca societatea mai are activitate.Ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta?Fara acel document nu pot sa fac nimic..Hartia a fost facuta pentru siguranta agentului de vanzari ca isi recupereaza banii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire felicia000 felicia000 Bună ziua! Bunica mea este proprietara unui hectar de pădure pe care vrea sa-l lase nepotului care are grija de ea, în schimb bunicul vrea sa împartă acel ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlu de proprietate yua yua Buna seara, bunicul meu a mostenit o suprafata de teren de 1ha si 50 ari care in prezent este impadurita cu brazi. Bunicul meu nu are un titlu de ... (vezi toată discuția)
Atac intarziat la mostenire catamv1 catamv1 Buna ziua, o sa incerc sa va relatez foarte pe scurt intreaga poveste: bunicul meu a fost proprietar pe o suprafata de padure de 3.0 ha, proprietate de care ... (vezi toată discuția)