avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Retinere garantie materiale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Retinere garantie materiale

Buna ziua,
Cum se retine 10 % garantie materiala? la salariul de incadrare sau la venitul net?
Daca se retine la salariul de incadrare cum se calculeaza retinerile salariale ?
Daca se poate sa-mi raspunda cineva.Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:02, 15 Aprilie 2012
Aveti dreptate, @ondino. Ce am spus eu este corect, dar am facut-o atat de alambicat ca a fost necesara "traducerea" dvs.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare myno myno Buna ziua! Este legal sa se retina din salariu ,lunar, o anumita suma cu valoare totala egala cu 3 salarii daca ai gestiune? multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Retinere garantie din salariu simonika84 simonika84 buna seara, as avea si eu o nelamurire. prietenului meu i s-a retinut o garantie din salariul net de 18 mil, o garantie de 9 mil dupa o luna de munca. lucreaza ... (vezi toată discuția)
Retinere (constituire) garantie materiala elmo21 elmo21 Sunt gestionar si doresc sa aflu daca valoarea garantiei materiale,este corect sa fie calculata aplicand 10% la valoarea salariului de incadrare si nu la ... (vezi toată discuția)