avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o nelamurire!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o nelamurire!

Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de fals...domiciliul meu e in Iasi si al lui in Braila...la care Tribunal se desfasoara procesul?La reclamant sau parat?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: razvandicu , utilizator 11:27, 1 Decembrie 2008
Puteti sa-l acuzati de fals in acelasi litigiu, nu este nevoie de un nou proces.
va multumesc domnilor avocat,stiu ce am de facutde acumi!felicitari celor care au venit cu ideea acestui forum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi pb! manuel26 manuel26 BUNA ZIUA!AM CAM ACEEASI PROBLEMA CA SI RAZVANDICU...VREAU SA INCEP UN PROCES PENAL PT FALS SI UZ DE FALS,FOSTUL ANGAJATOR SI MI A MODIFICAT UN INSCRIS CARE NU ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un proces / litigiu de munca /arat instantei ca actele sunt false. ce se intampla? benga112 benga112 Daca intr-un litigiu de munca am dat in judecata angajatorul.Pentru neplata salari, + concediu de odihana. Desfacere contract de munca. Si spun instante ca ... (vezi toată discuția)
Procedura civila inscriere in fals officemvp officemvp As dori sa-mi spuneti in cazul introduceri de catre reclamant a proceduri inscrieri in fals,instanta v-a pune in discutie ,a partilor ,recpectiva procedura ? ... (vezi toată discuția)