avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolatie apartament...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolatie apartament...

Buna ziua....
Odata cu venirea primaverii,(si ajutorul parintilor),dorim sa izolam apartamentul din motive strict ce tin de siguranta sanatatii familiei....o camera este amplasata "pe colt",deci cam toti peretii sunt in afara,si avem o "frumoasa"cultura de mucegai,ciuperci si tot ce e nociv organismului.
Acum ,lasand "iesirea mea din decor-subiect",va rog sa ma ajutati cu un raspuns(sau mai multe),in ceea ce priveste pasii legali ce trebuie sa ii urmez,in vederea primirii actelor (documentatiei) de la Primaria Locala,tinand cont ca, costurile vor fi suportate integral de noi,nedorind implicarea in nici un program de finantare, imprumut la banca ,scutire de impozit ,etc.
Mentionez ca apartamentul este la etj.2,ceilalti vecini,nu doresc sau nu au posibilitate sa se alature noua pentru izolare.
Va multumesc anticipat,pentru timpul acordat....
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
gratyela, utilizator
Cel mai recent răspuns: darida , utilizator 12:40, 14 Aprilie 2012
Izolarea aprtamentului nu ar afecta vecinii negativ, nu cred ca ar fi necesar acordul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica exterior THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua vreau sa stiu de ce am nevoie de autorizatie pt a mi izola exterior o garsoniera care este situata pe colt si de ce nu mi se da autorizatie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi fac singur izolarea termica exterioara a apartamentului minzucatalin minzucatalin Buna seara . Revin cu un nou subiect , dupa cel in care am cerut sfaturi atunci cand mi-a fost distrusa masina de o bucata din tencuiala blocului. As dori ... (vezi toată discuția)