avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane cfs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane cfs

Sunt angajata pe perioada determinata (3 luni ) si contractul imi expira pe 23 apr.2012. Din 23 feb si pana in prezent sunt in CM. Doresc sa stiu daca solicit concediu fara salariu pana la expirarea contractului mi se poate aproba cererea de catre angajator ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 12 Aprilie 2012
Nu afecteaza acest drept.Puteti solicita printr-o cerere adresata ALOFM reluarea platii indemnizatiei de somaj ,intr-un termen de max.30 de zile calendaristice de la data incetarii cim.
Potrivit art.45 alin.3 din Legea nr.76/2002, repunerea in plata, dupa suspendarea platii ca urmare a angajarii pe durata determinata de pana la 12 luni se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la data incetarii situatiei care a condus la suspendare.

Concediul medical si CFP acordat pana la data incetarii raportului de munca nu afecteaza reluarea platii indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare somaj - cum ar fi posibil ? Daniel4x4 Daniel4x4 Buna ziua ! Ma aflu intr-o situatie aparent fara iesire si apelez la ajutorul d-vs pentru gasirea unei solutii. Intre 01 oct 2007-28 februarie 2014 am fost ... (vezi toată discuția)
Somaj speranta1977 speranta1977 Buna ziua, Sunt in somaj si vreau sa ma angajez iar angajatorul imi face carte de munca la patru ore pe perioada determinata de 3 luni. Daca la terminarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Erika13 Erika13 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele situatii: -la cate zile de concediu fara plata (pt rezolvarea problemelor persoanle) am dreptul pe an (lucrez ... (vezi toată discuția)