avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se plateste taxa judiciara de timbru?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se plateste taxa judiciara de timbru?

Se poate platii taxa de timbru la primaria unei comune daca procesul are loc la tribunal, sau trebuie platita la primaria orasului unde are loc procesul?
Cel mai recent răspuns: penna , utilizator 11:15, 18 Aprilie 2012
Legea nr.146/1997
Art. 19.-Taxele judiciare de timbru, precum si sumele provenite din impozitele incasate din onorariile avocatilor, ale notarilor publici si ale executorilor judecatoresti se platesc in numerar, prin virament sau in sistem on-line, in contul bugetului local al unitatii administrativ-teritoriale in a carei raza isi are domiciliul sau, dupa caz, sediul fiscal debitorul. Taxele judiciare de timbru, precum si sumele provenite din impozitele incasate din onorariile avocatilor, ale notarilor publici si ale executorilor judecatoresti pot fi platite si prin unitati bancare in contul bugetului local al unitatii administrativ-teritoriale, costurile operatiunilor de transfer fiind in sarcina debitorului taxei.

In speta, se achita la Primaria in raza carei aveti domiciliu.
buna ziua, as dori sa stiu unde pot plati o taxa de timbru si timbru judiciar ptr un proces la judecatoria craiova, in cond in care am domiciliul in bucuresti. multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru ContSters271005 ContSters271005 Buna dimineata.Se poate plati taxa judiciara de timbru in judetul de domiciliu, daca procesul in cauza se judeca inr-un alt judet, mai indepartat??? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar 22.08.2009 22.08.2009 Va rog a ma informa in legatura cu urmatoarea problema Unitatea la care lucrez are un proces pe rol la tribunal , as dori sa stiu unde trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozit pe onorariile avocatilor alexgrigoriu alexgrigoriu Conform ultimei modificari a legii taxelor de timbru, impozitul pe onorariile avocatilor ar trebui varsat la bugetul local. \"Art. 19 Taxele judiciare de ... (vezi toată discuția)