avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru judiciar

Va rog a ma informa in legatura cu urmatoarea problema

Unitatea la care lucrez are un proces pe rol la tribunal , as dori sa stiu unde trebuie platita taxa de timbru juduciar
Cel mai recent răspuns: ContSters274841 , utilizator 19:25, 1 Februarie 2013
"Taxele judiciare de timbru, precum şi sumele provenite din impozitele încasate din onorariile avocaţilor, ale notarilor publici şi ale executorilor judecătoreşti se plătesc în numerar, prin virament sau în sistem on-line, în contul bugetului local al unităţii administrativ-teritoriale în a cărei rază îşi are domiciliul sau, după caz, sediul fiscal debitorul. Taxele judiciare de timbru, precum şi sumele provenite din impozitele încasate din onorariile avocaţilor, ale notarilor publici şi ale executorilor judecătoreşti pot fi plătite şi prin unităţi bancare în contul bugetului local al unităţii administrativ-teritoriale, costurile operaţiunilor de transfer fiind în sarcina debitorului taxei".

Art.19 din Legea nr. 146/1997 modificată prin OUG nr. 212/2008 aprobată prin Legea nr. 276/2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru penelopa1 penelopa1 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti unde achit taxa judiciara de timbru in cazul cand eu locuiesc in Focsani si am deschis actiunea de succesiune pentru un ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru aleius aleius Buna ziua,am urmatoarea dilema: eu, A, cu domiciliul in loc. X, am chemat in instanta pe B, cu domiciliul in loc. Y. Instanta de judecata este in loc. Y. Am ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru ContSters271005 ContSters271005 Buna dimineata.Se poate plati taxa judiciara de timbru in judetul de domiciliu, daca procesul in cauza se judeca inr-un alt judet, mai indepartat??? (vezi toată discuția)