avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Gazduire web /web hosting coduri CAEN
Discuție deschisă în

Gazduire web /web hosting coduri CAEN

Buna ziua.
As dori ca firma mea, sa poate emite facturi cu gazduire web (web hosting). As dori sa stiu ce coduri CAEN imi trebuie ptr asa ceva. Acum am toate codurile CAEN de la sectiunea informatica autorizate la pucntul de lucru. Si foarte multe ca obiect secundar de activitate.
Acum, am si o problema de contabilitate.
Eu iau un server din strainatate, si mi se emite factura prin e-mail. As dori sa stiu daca pot sa o introduc in contabilitate, cu dovada platii aferente. Si daca pentru acest lucru am nevoie de vreun cod special import/export.
Si daca practic acest lucru, pot fi impozitat la 1,5% ?

Multumesc anticipat !

>Buna ziua.
>As dori ca firma mea, sa poate emite facturi cu gazduire web (web hosting). As dori sa stiu ce coduri CAEN imi trebuie ptr asa ceva. Acum am toate codurile CAEN de la sectiunea informatica autorizate la pucntul de lucru. Si foarte multe ca obiect secundar de activitate.
>Acum, am si o problema de contabilitate.
>Eu iau un server din strainatate, si mi se emite factura prin e-mail. As dori sa stiu daca pot sa o introduc in contabilitate, cu dovada platii aferente. Si daca pentru acest lucru am nevoie de vreun cod special import/export.
>Si daca practic acest lucru, pot fi impozitat la 1,5% ?
>
>Multumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sc cu obiect de activitate servicii contabile cameliaion cameliaion am o mare rugaminte....doresc sa infiintez o societate care sa se ocupe cu pregatirea actelor pentru declaratii si bilant....deoarece inca nu am terminat ... (vezi toată discuția)
Pentru gazduire siteuri merge si codul caen 4971 (de tip reseller) JhonnyB JhonnyB Buna ziua am infiinatat o noua firma cu activitate unui magazin online cu codul caen 4971. Am in statut si codul caen 6311 , dar nu este in ... (vezi toată discuția)
Cum putem colabora cu firme straine? mikydutza01 mikydutza01 Buna ziua, Suntem o firma de dezvoltare software ce activam in Romania. Am gasit un colaborator/client, insa nu stim exact care este varianta corecta si ... (vezi toată discuția)