avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informatie PLS
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informatie PLS

Buna ziua. Problema mea nu grava dar as dori sa Fiu Informat.
Dilema mea este ca in curand Plec definitiv in Danemarca, Dar aici in Romania am 2 rate la banci (). am un Cont pentru Salar+card de credit si tin legatura cu ei de vreo 4 ani fara NICI o problema.
Intrebare: Pot SA Inputernicesc banca ca sa imi plateasca ratele lunare ( sau integral toate) daca eu timit suma din Strainatate?? Si daca DA ce documente am nevoie.

P.S (recurg la acest gest ca absolut nu am incredere in Familie:((
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Card de credit cu nabadai! ajutor va rog!!!! mn.nl mn.nl Buna ziua. In iulie 2008 am optat pentru un card de credit , limita de credit fiind de aproximativ 7000-7500 ron. Dorinta de a-mi face acest card s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Prima casa - demisia de la locul de munca Iulia1905 Iulia1905 Buna ziua, Urmeaza sa accesez un credit prin prima casa pentru achzitionarea unui apartament. Intrebarea mea este daca ar fi vreo problema daca mi-as da ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog, un caz mai delicat, banca vrea ne ia casa ca i-am platit ratele doriana83 doriana83 Buna seara, va rog sa ma indrumati si sa ma ajutati in privinta unei probleme cu o familie mai saraca si de la tara, care a facut un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)